AANRADER   VOORGERECHTEN      
menu

Cava rosé
Kaasfondue of Vleesfondue of Visfondue
Chocoladefondue
Koffie

€ 50 p./p.

Aangepaste wijnen, 
frisdranken en pils inbegrepen tot aan de koffie

 

  Kaaskroketten (2 stuks)               
Gandahamkroketten (2 stuks)    
Garnaalkroketten (2 stuks)              
Trio van kroketjes              
(kaas-, garnaal- en gandahamkroket)        

Bord Bressaola   
Bord Serrano ham
Bord hoeveham  

Gemengde vleesschotel
(Bressaola/Serrano ham/hoeveham)   

 

€ 12,00
€ 12,00 
€ 12,00 
€ 14,00

klein 
€ 7,00   
€ 7,00
€ 6,00

€ 7,00





groot
€ 13,00
€ 13,00
€ 11,00
 
HOOFDGERECHTEN   HOOFDGERECHTEN   HOOFDGERECHTEN  
KAASFONDUE  
Wordt “à volonté” opgediend.


La Gruyère   
Met aardappeltjes, uitjes, augurken en brood
La Gruyère met look   
La Gruyère tomaté   
La Gruyère tomaté met look   
La Gruyère «pikant»   
La Gruyère met Kirsch   
Met potje Kirsch om nu en dan een stukje brood in onder te dompelen, men kan er ook de  kaasfondue mee «aanlengen».
La Gruyère met bord Bressaola 
Bressaola niet à volonté.    
La Gruyère met gemengde vleesschotel   
Vleesschotel niet à volonté

RACLETTE
Wordt “à volonté”  opgediend.     


Raclette   
Met aardappeltjes, uitjes, augurken en brood.
Raclette met Bressaola  
Zoals bij de kaasfondue is het een ingeburgerde zwitserse gewoonte om nu en dan een stukje Bressaolavlees als «tussenhap» bij de raclette te gebruiken. (Bressaola niet à volonté.)
Raclette met gemengde vleesschotel  
Vleesschotel niet à volonté.



€ 25,00


€ 26,00
€ 26,00
€ 27,00
€ 27,00
€ 28,00



€ 30,00

€ 29,00





€ 25,00

 
€ 30,00




 
€ 29,00
FONDUE BOURGUIGNONNE
Wordt “à volonté” opgediend.         


Fondue bourguignonne rundsvlees   
Sappig mals rundvlees met 4 sauzen (2 warm / 2 koud), sla met slasaus en frietjes.    

Fondue bourguignonne gemengd vlees
Een mengeling van runder-,varkens- en kalkoenfilet, 4 sauzen (2 warm / 2 koud), sla met slasaus  en frietjes.

GOURMET (min. 2 personen)      
Wordt “à volonté” opgediend.    
Een mengeling van rundvlees, varkenslapjes,kalkoenfilet, worstjes en lamskoteletjes met hierbij 4 sauzen (2 warm / 2 koud), sla met slasaus en frietjes.

FONDUE CHINOISE SUISSE    
(min. 2 personen)
Wordt “à volonté” opgediend.    
Sappig, flinterdun gesneden rundvlees dat men rond een fonduevork draait en in een bouillon onderdompelt om naar wens te koken. Opgediend met 4 sauzen (2 warm / 2 koud), sla met slasaus en frietjes.
p.p.


€ 26,00




€ 26,00




€ 28,00






€ 29,00
FONDUE CASMIR
(min. 2 personen)   
Wordt “à volonté” opgediend.
Idem als fondue chinoise suisse,
maar met een bouillon van witte wijn.                  

VISFONDUE (min. 2 personen)    
Assortiment van verse vissoorten,
om op tafel in visbouillon te koken.   
supplement vis

SACMPIFONDUE (min. 2 personen)
Scampi’s worden in visbouillon gekookt
op tafel (15 stuks).
supplement scampi’s (5 stuks)

 
p.p.
€ 29,00





€ 28,00


€ 6,00

€ 28,00


€ 6,00








 
NAGERECHTEN   NAGERECHTEN  
ZWITSERSE SPECIALITEITEN

Fondue au chocolat
(voor 2 à 3 pers.)   
Gesmolten chocolade waarin men ananas
en andere verse vruchten onderdompelt.

SORBETS    

Passievrucht
Citroen
Peer
Aardbei
 

€ 18,00






€ 6,00
€ 6,00
€ 6,00
€ 6,00
IJSBEKERS    

Kinderijsje
Coupe dame blanche
Vanille-ijs - warme chocoladesaus
Coupe banaan split
vanille-ijs - banaan - chocoladesaus
Coupe aardbeien
Vanille-ijs - aardbeien
Coupe Florida
Vanille-ijs met vers fruit                   
supplement slagroom

Fruitsla
Apfelstrudel met ijs
Sabayon maison (min. 2 personen)
Chocolade mousse


€ 3,50
€ 7,00

€ 7,50

€ 8,00

€ 9,00

€ 1,50

€ 7,00
€ 8,00
€ 9,00p.p.
€ 6,50